Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Çözülen Türkiye’de Kürt Açılımı” konulu konferansa katıldı. Hükümet öngördüğü açılımın Türk halkına tam bir ihanet olduğunu vurguladı.

Silifke İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen konferans saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi ve AKP hükümetinin hazırladığı Kürt Açılımının Türk halkına getireceği zararlar ve yaşanacak sıkıntılar konusunda katılımcıları bilgilendiren MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır,  “vatan topraklarımızın birliği ve bütünlüğü için mücadelemiz sürecektir” dedi.

“Çözülen Türkiye’de Kürt Açılımı” konulu konferansta konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, “MHP olarak 7 Ocak 2010 tarihini Türkiye'yi AKP iktidarından kurtarma sürecinin başlangıcı olarak ilan ettik. Son günlerde Mersin ve ilçeleriniz ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde çiftçilerimizle, esnaflarımızla ve halkımızla görüşerek onların sorun ve isteklerini dinliyoruz. Çiftçilerimiz 2009 yılını felaket yılı olarak yaşadı. Tarım arazilerine, tarım aletlerine ve  seralarına haciz gelmektedir. Mersin’e bağlı bir köyün muhtarı aradı beni telefonla aradı ve bugün  köylerine  8. icra memurunun geldiğini söyledi. Çiftçimiz tam bir darboğaza itilmiştir” diyen MHP’li Şandır, AKP hükümetinin ortaya koyduğu açılımın tam bir vatana ve millete ihanet projesi olduğunu vurguladı. Şandır konuşmasında, “Kürt açılımı AKP'nin PKK açılımıdır. Bir millet oluşturma ve bu millete dayalı bir devlet kurma projesidir. Kürt açılımı siyaset üreterek çözme açılımıdır. PKK'nın kuramadığı Kürt devletini zaman içerisinde kurabilmek için siyaset üretmektir, buna dayalı hukuk üretmektir. Bu açılımın Türk halkımıza büyük zararlar vereceğine inanıyorum. AKP hükümetinin ortaya attığı açılım tam bir ihanet projesidir. AKP hükümeti halkımızı üreten bir toplum olmaktan öteye tüketen bir toplum olmaya itmiştir. Özelleştirme adı altında ülkemiz topraklarını satmaya devam etmektedirler. Önce topraklarımızı sonra da egemenliğimizi elimizden alacaklar. Ama biz Büyük Türk Milleti olarak bu korkuların bizi kuşatamayacağını biliyoruz. Vatanımızın korunması yönünde birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Vatanımızı ve milletimizi seviyoruz, tüm Türk halkımızı birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenmemiz gerektiğine inanıyorum” diyerek MHP’nin tek başına iktidara gelme zamanının geldiğine işaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konferansa MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır’ın yanı sıra Mersin Milletvekili Kadir Ural, İlçe Başkanı Özer Özel, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Uzuncaburç Belediye Başkanı Muzaffer Memili, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, İl Genel Meclis Üyeleri Yahya Yılmaz, Durmuş Ali Gölgeli ve Mustafa Göktaş, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Mevlüt Partal, Silifke,

Bu Haberi Sitenize Eklemek İçin Tıklayın

Bu haberi sitenize eklemek için aşağıdaki linki kopyalayın ve sitenize yapıştırın,



Önizleme :

Şandır, “Açılım ihanet projesidir”
Çarşamba, 03 Şubat 2010

© 2010 - Haber Silifke


©
 

Yorum ekle

Sitemizde yaptığınız yorumlar sizlerin düşüncesidir.
Küfür vb kelimler kullanılamaz.
Kişileri aşağılayıcı şekilde yorumlar yapılamaz.
Hukuki sonuçlara yol açıcak yorumlarda sitemiz sorumluluk kabul etmez.


Güvenlik kodu
Yenile

Son Haberler

arslanture.jpg
Ak PArti Silifke İlçe Devamı...
İzlenimler 7
silibelkadinlar.jpg
Silifke Belediye Devamı...
İzlenimler 9
silifkemhpkadinlar.jpg
Milliyetçi Hareket Partisi Devamı...
İzlenimler 12
mhpsilifkeee.jpg
Milliyetçi Hareket Partisi Devamı...
İzlenimler 12
meclis2010.jpg
Silifke Belediye Meclisi Mart Devamı...
İzlenimler 4
uralkadinlargunu.jpg
Milliyetçi Hareket Partisi Devamı...
İzlenimler 3
ongelkadinlargunu.jpg
Silifke Belediye Başkanı Devamı...
İzlenimler 1
uskulhibe.jpg
Milletvekilimiz Sayın Zafer Devamı...
İzlenimler 17
Son Yorumlar
ANKET
Silifke'nin En Büyük Sorunu Sizce Ne?
 
Saat ve Tarih
Sayaç
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBUGÜN100
mod_vvisit_counterDÜN185
mod_vvisit_counterBU HAFTA420
mod_vvisit_counterGEÇEN HAFTA1190
mod_vvisit_counterBU AY1610
mod_vvisit_counterGEÇEN AY4132
mod_vvisit_counterTÜM ZAMANLAR11140