Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Altunok, buz pistinde çocuklarla buluştu

    Silifke Belediye Başkanı Sadık

    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi Mahallesi eski Göksu Anadolu Lisesi bahçesinde hizmete sundukları buz pistinde çocuklar, gençler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

    Başkan Altunok’tan Açıklamalar

    Başkan Altunok yaptığı açıklamada, her yıl hizmete sundukları buz pistinden bu yıl da çocuklar, gençler ve vatandaşların faydalandığını belirtti. Buz pistinin, Silifkeli hemşehrileriyle buluşturulan bir hizmet olduğunu vurgulayarak, özellikle sömestre tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak sunulan bu hizmetten tüm halkın ücretsiz faydalandığını ifade etti.

    Çocuklar İçin Güvenli Bir Ortam

    Başkan Altunok, buz pistiyle gençleri ve çocukları spora teşvik ettiklerini belirterek, bu hizmetin güvenli ve korunaklı bir alan içinde sunulduğunu dile getirdi. Hava soğuk olmasına rağmen gençlerin sıcak bir spor atmosferi yaşadığını vurgulayarak, çocukların ve gençlerin güvenli bir şekilde spor yapabileceği bir ortam oluşturduklarını söyledi.

    Açılış Törenine Katılım

    Açılış törenine Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yanı sıra MHP İlçe Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yıldız, parti yönetim kurulu üyeleri, Seçim Komisyonu Başkanları Mustafa Uysal ve Hidayet Eren, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.