Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Altunok, “Hizmetlerimize Devam Ediyoruz”

    0/200 Silifke Belediye Başkanı

    0/200
    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yaz-kış, gece-gündüz demeden halkımıza ve şehrimize hizmet ediyoruz” dedi. 
    Günlük mesaisinin önemli bir bölümünü sahada çalışan belediye ekipleriyle geçiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye bağlı Sarıcalar, Gazi, Taşucu, Ulugöz, Bahçe, Çeltikçi, Sökün, Kurtuluş ve Gülümpaşalı mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi. Gittiği her yerde mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Silifke Belediye Başkanı Altunok, tarım arazilerinin büyük bir bölümünü oluşturan ve bu mahalleleri bir birine bağlayan an yol üzerindeki asfaltlama çalışmalarında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Aralarında Taşucu, Ulugöz, Bahçe, Çeltikçi, Sökün, Kurtuluş ve Gülümpaşalı mahalle muhtarlarının da bulunduğu asfaltlama çalışmalarını yakından inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Altunok, belediye hizmetlerini kırsaldan merkeze her mahalleye eşit olarak ulaştırdıklarını kaydetti. 
    Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza ve şehrimize verdiğimiz tüm sözlerimizi tüm vaadlerimizi yerine getirmenin sevinci içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz önemli büyük projelerimizin yanı sıra halkımızın diğer konularda belediyemizden beklediği hizmetleri de aynı kararlılık ve azimle yerine getiriyoruz. Bu isteklerin başında yer alan yeni yolların açılması, mevcut yolların bakım-onarımı, yeşil alan ve parkların yapılması da gelmektedir. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisi sayesinde yaz-kış asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Silifke’mize ve hemşehrilerimize  hizmet etmek için buradayız. Yaz-kış, gece-gündüz demeden halkımıza ve şehrimize hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizi de kırsaldan merkeze tüm mahallelerimize ve halkımıza eşit bir şekilde ulaştırıyoruz. Bugün de burada ilçemizin en büyük tarım alanına sahip Çeltikçi, Sökün, Kurtuluş, Taşucu, Ulugöz, Bahçe ve Gülümpaşalı mahallerimizi bir birine bağlayan ana yol üzerinde asfaltlama çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkımız ve muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri biz de belediye olarak değerlendirerek halkımızı belediye hizmetleri ile buluşturuyoruz. Halkımızın bize tanıdığı hizmet süresinin son gününe kadar aynı heyecan ve kararlılıkla çalışarak hizmet üretmeyi sürdüreceğiz” dedi. 
    Daha sonra Gazi ve Sarıcalar mahallesinde geçen Başkan Altunok, burada da devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.