Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Altunok’tan Astronot Gezeravcı’ya Destek

    Bu gece saat 01.11’de

    Bu gece saat 01.11’de uzay yolculuğuna çıkacak olan Silifkeli Astronot Alper Gezeravcı’ya bir destekte Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’tan geldi.
    Deve üzerinde Silifke’ye bağlı Narlıkuyu mahallesinde yaşayan yörüklerle birlikte Astronot Alper Gezeravcı’ya destek veren Belediye Başkanı Sadık Altunok, bu akşam ABD’nin Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü’nde son hazırlıklarını yapan Gezeravcı’ya da Silifkelilerin selam ve sevgilerini iletti.
    “Silifke’mizin Gururu Alper Gezeravcı” ve “Yörük çocuğu uzaya gidiyor” yazılı pankartlarla desteklerini bildiren vatandaşlarla deve üzerinde yörük göçünü canlandıran Başkan Altunok, “Her fırsatta yörük bir ailenin çocuğu olduğunu dile getiren milli astronotumuz Alper Gezeravcı’ya biz de Silifkeliler olarak yörüklerin yaşadığı Toros dağlarından bir selam göndermek istedik. Kendisine hayırlı yolculuklar diliyorum. Cenabı Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin” diyerek duygularını dile getirdi.
    Başkan Altunok, bu gece saat 01.11’de uzaya yolculuk yapacak olan Silifkeli Astronot Alper Gezeravcı’yı bu yolculukta yalnız bırakmayacaklarını belirterek tüm Silifkelileri Anıt meydanına davet ettiğini açıkladı.