Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Altunok’un çocuk sevgisi..

    0/200 Silifke Belediye Başkanı

    0/200
    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, vatandaş, esnaf ve belediye hizmet alanlarını ziyareti esnasında çocuklara çeşitli hediyeler vererek çocukların sevinçlerine ortak oldu.
    Makam aracı ve özel aracında çocuklar için taşıdığı çeşitli oyuncakları onlarla bir araya geldikçe, çocuklara hediye ederken, onların mutluluğuna da bu vesile ile ortak oluyor.
    Özellikle kırsal mahalle ziyaretlerinde çocukları sevindiren Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Şehir merkezimizin yanı sıra kırsal mahallelerimize yönelik ziyaretlerimi sürdürüyorum. Belediye olarak  mahallelerde yürüttüğümüz çalışmaları yerinde incelerken vatandaşlarımızla da bir araya geliyoruz. Onların sorun ve isteklerini dinleyerek çözümü konusunda planlamalar yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında bizleri karşılıksız sevgileriyle ve tebessümleriyle karşılayan çocuklarımızı biz de küçük hediyelerle sevindiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanındayız. Çocukları çok seviyorum. Cenabı Allah yüzlerinden gülücükleri eksik etmesin. Onların mutlu olması bizleri fazlası ile memnun ediyor. Çocuklarımızı sevindirmeye devam edeceğiz” diyerek, çocukların mutlu edilmesinin önemli olduğuna işaret etti.