Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Altunok’un sürprizi çocukları sevindirdi.

    0/200 Silifke Belediye Başkanı

    0/200
    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönem kapanışında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Karnelerini büyük bir heyecanla alan öğrenciler, Başkan Altunok’tan gelen  buz pisti davetini ise alkışlarla karşıladılar. 
    İlçeye bağlı Kabasakallı İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılan Başkan Altunok, öğrencilerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaktan ve karne vermekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
    Öğrencilerin yorucu bir dönemin ardından hak ettikleri tatile kavuştuklarını ve enerji toplayarak ikinci döneme başlayacaklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Bugün bizde çocuklarımız gibi heyecanlıyız.  Kabasakallı ilkokulunda eğitim gören çocuklarımızın karne heyecanına ortak olduk. Çocuklarımız çok mutlu. Yorucu bir dönem geçirdiler. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz güzel bir tatil yapsınlar. Tatilde enerji depolayarak yeni döneme hazırlansınlar. Bugün çocuklarımızla çok güzel bir iletişim kurduk ve çok mutlu olduk. Biz de belediye olarak her yıl olduğu gibi bu yıl dönemde de çocuklarımız için buz pistini hizmete açacağız. Tüm öğrencilerimizi bu hizmetlerden ücretsiz faydalanmaya davet ediyorum” dedi. Buz pisti sürprizine sevinen öğrenciler sınıfta Başkan Altunok’la birlikte bir de puzzle çalışması yaptılar. 
    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kabasakallı İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ağır Ceza Reisi Ferhat Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Evren, Emniyet Müdürü İsmail Petek, Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kemal Balcı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Kabasakallı Mahalle Muhtarı Hasan Deveci, davetliler, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldılar.