Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    iPhone Ekran Kaydı Nasıl Yapılır?

    Apple, yükseltmeyi yalnızca kabul fiyatına değer kılan harika bir yeni ekran görüntüsü aracı olan iOS 11’e ekledi. Ancak Apple, yeni bir Ekran Kaydı aracı da ekledi. Anlamı, sıkıcı bir ekran görüntüsü almak yerine, dijital mürekkeple çizmek yerine, artık iPhone veya iPad ekranınızı kaydedebilir ve anlatabilir.

    Apple, yükseltmeyi yalnızca kabul

    Yeni ekran kayıt özelliğini kullanmak için önce özellik çubuğunun Kontrol Merkezi’ne eklenmesi gerekecek. Ayarlar> Kontrol Merkezi> Kontrolleri Özelleştir’i açın, ardından Ekran Kaydı’nın yanındaki yeşil artı düğmesine dokunun. Buradaki iOS 11’in Kontrol Merkezi’ndeki yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinin.

    iOS 11: Cihazınız uyumlu mu?

    Bu düğmeye dokunduktan sonra, kaydetmek istediğiniz ekranı açmak için 3 saniyeniz olacaktır. Kısayol Kontrol Merkezi’ne eklendiğinde, iOS cihazınızın ekranının altından yukarı doğru hızlıca kaydırın ve Ekran Kaydı düğmesine dokunun. Düğme 3’ten itibaren saymaya başlar, böylece kaydetmek istediğiniz ekrana geçebilirsiniz. Telefonunuzun ekranının üst kısmındaki durum çubuğu, etkin şekilde kaydedildiğinde kırmızıya dönüşür. Kaydı anında durdurmak için kırmızı çubuğa dokunun. Ekran Kaydı düğmesine sertçe basmaya veya uzun süre bastığınızda kayıt için mikrofonunuzu açma olanağı ortaya çıkar. Bu özellik, resimleri yüklemenize gerek kalmadan bilgisayarınıza paylaşmanıza olanak tanır. Bu, dosya yüklemeyle ilgili çok zaman ve çaba tasarrufu sağlar.

    Bilgisayara video indirme

    Ayrıca videolarınızı kolayca iPhone’unuzdan bilgisayarınıza verebilirsiniz. En önemlisi, yaptıklarınızı iPhone’unuza kaydedebilir ve bilgisayarınıza yansıtabilirsiniz. En önemlisi, iPhone’unuzla yaşadığınız oyunları, videoları veya yaptığınız her şeyi kaydedebilirsiniz. En iyi yanı, hemen hemen tüm IOS el cihazlarıyla harika çalışabileceği. IPhone, iPad ve hatta iPod ile çalışabilir. Bir iPhone video yakalama yapmak için dr.fone nasıl kullanılır? Dr.fone’u canlı içeriğinizi kaydetmek için kullanmak için basit bir 3 adımlı işlem uygulamanız gerekir. Bu üç adım, Wifi’ye bağlanıyor, cihazı ayna ediyor ve içeriği kaydetmek için basitçe. Adımları birer birer gözden geçirelim. İlk adım, internete bağlanmaktır.