Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    iPhone’a İsim Koyabilir Miyim?

    Apple, günümüzde en çok tercih edilen firmalardan biridir. Öyle ki, istatistiksel olarak dakikada 393 adet iPhone, 79 adet iPad, 31 adet Mac, 23 adet Apple Watch, 20 adet iPad Pro satılmaktadır. Bütün bunların Apple’a bir dakikadaki geliri ise 388.480$ kadardır. Yani TL cinsinden 1.503.231 Türk Lirası kâr demektir. Bu kadar gelir etmenin sadece bir dakika sürmesi ise oldukça başarılıdır.

    Apple, günümüzde en çok

    iPhone günümüzde oldukça kullanışlı bir teknolojik üründür. iPhone’lar için isim değiştirme çok basit bir şekilde yapılabilir. Bunun için yapılacak işlemlerden ilki, iPhone’nun menüsünde “Ayarlar” kısmına girmektir. Ayarlar kısmında, iPhone için birçok düzenleyici kriter bulunur. Bu kriterlerden herhangi birini kullanarak iPhone ve iOS uygulamaları üzerinde birçok genel ve özelleştirilmiş değişiklik yapmak mümkündür. İsim değiştirmek için yapılması gereken işlem ise bu menüden “Genel” kategorisine giriş yapmak olacaktır.

    Genel’de Ne Yapabilirim?

    Menüdeki “Ayarlar” kısmından giriş yapılan “Genel” kategorisinde iPhone için birçok özellik bulunmaktadır. iPhone’a son gelen iOS yazılımlarını buradan yükleyebilir, saklama alanı kapasitesini görüntüleyebilir, arka planda çalışan uygulamaları denetleyebilir, tarih saat, klavye, dil, sözlük ayarlarını değiştirebilir ve iPhone sıfırlama yapabilirsiniz. Yani özetle bu kısım, iPhone için genel değişiklikler yapılmasını sağlayan kısımdır. Genel kategorisinde bulunan “Hakkında” bölümü ise, iPhone’un ismini değiştirmeye yarayacaktır.

    iPhone’unuz “Hakkında” Birçok Şey Öğrenebilirsiniz

    Hakkında bölümüne giriş yapılınca iPhone’un Ağ bilgilerini, iPhone’da bulunan video, fotoğraf, uygulama sayısını ve bütün bunların kapladığı alanları, güncel iPhone sürümünü, kullanılan operatörü, iPhone’un yazılımsal ve donanımsal tüm verilerini görmeniz mümkündür. Buradaki ekranda iPhone’a ait tüm bilgiler bulunur. Bu bölümün diğer ayarlardan farkı iPhone için değiştirebilir seçeneklerin çok az bulunmasıdır. iPhone’unun diğer ayarları gibi bu verilerle oynamak mümkün değildir. Değiştirilebilir seçeneklerde sadece isim özelliği bulunur.

    iPhone’un ismini değiştirmek için yapılacak tek şey ise, Hakkında bölümüne girince ekrana gelen Ad seçeceğine dokunup, iPhone yazısını silip, boşluğu istenilen isimle doldurmaktır. Bunu yaptıktan sonra iPhone’un ismi değiştirilmiş olur. İsim yazdıktan sonra “Bitti” kısmına dokunmak çok önemlidir yoksa isim değişikliğiniz kaydedilmeyecektir. Bunu da yaptıktan sonra iPhone’unuz özel bir isme kavuşmuş olacaktır.