Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Iphone’da Bildirim Gizleme

    IOS 11’de, iPhone’unuz bildirimler

    IOS 11’de, iPhone’unuz bildirimler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlar. Bazı uygulamalarınızı “hassas” olarak atayabilirsiniz, böylece telefonunuz kilitli iken bildirim içeriğini gizler, yalnızca iPhone’unuzun kilidini açmak için Dokunmatik Kimliğini veya Yüz Kimliği’ni kullandığınızda tam önizlemeyi görmenizi sağlar. Bu, telefonunuzdaki her uygulamada, iOS 10’un ve önceki sürümün aksine çalışır. Önceden, bu üçüncü parti uygulamalar için izin verilen Posta ve Mesajlar, bildirim içeriğini kilit ekranından gizlemek isterseniz kendi benzer özelliklerini oluşturmak zorundaydı. Ancak şimdi, bu, tüm uygulamalar için iOS 11’e yerleştirilmiştir. Bir uygulamayı “hassas” olarak belirlediğinizde bildiriminizin içeriğini göstermez (örneğin kısa mesajın tamamı veya e-posta konusu), bunun yerine “Sadece Bildirim” yazacağınız anlamına gelir.

    Tüm Uygulamalar için Bildirim Önizlemelerini Gizleme

    Bu ayarı değiştirmek için, telefonunuzdaki Ayarlar> Bildirimler bölümüne ilerleyin. Ekranın üst kısmındaki “Önizlemeleri Göster” seçeneğine hafifçe dokunun. Bu seçeneği “Kilitlendiğinde” olarak ayarlayın ve bildirim önizlemeleri, telefonunuzun kilidini açana kadar gizlenecek, böylece başkalarının üzerlerine gözetlemesi engellenir. Ayrıca “Hiçbir zaman” ı seçebilirsiniz; telefonunuz kilidi açıkken bile önizlemeleri asla göremezsiniz. Varsayılan değer “Her Zaman” seçeneğidir ve kilit ekranında bile tam bildirim önizlemelerini her zaman gösterecektir.

    Bireysel Uygulamalar için Bildirim Önizlemelerini Gizleme

    Seçtiğiniz seçeneği ne olursa olsun, tek tek uygulamalar için geçersiz kılabilirsiniz. Örneğin, tüm uygulamalar için ileti önizlemelerini gizleyebilirsiniz, ancak birkaç uygulamada bunlara izin verebilirsiniz. Veya çoğu uygulamadan ileti önizlemelerine izin verebilirsiniz; ancak bunları e-posta gibi birkaç hassas uygulama için gizleyebilirsiniz. Bunu yapmak için, Ayarlar> Bildirimler ekranına gidin ve yapılandırmak istediğiniz uygulamaya dokunun. Uygulamanın bildirim ayarları ekranında aşağı kaydırın, Seçenekler altındaki “Önizlemeleri Göster” e dokunun ve tercihinizi seçin. “Kilitlendiğinde”, “Hiçbir zaman” veya “Daima” burada seçebilirsiniz. Bir uygulama için özel tercihler seçmedikçe, tüm uygulamalar için seçtiğiniz varsayılan ayarı kullanır.