Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    iPhone’da Müzikleri Zil Sesi Yapma

    İlk başta www.melofania.com adlı

    İlk başta www.melofania.com adlı sitenin müzik dosyalarından 40 saniyelik alan seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra dosyayı iPhone için .m4r dosya formatına çeviriyorsunuz. Upload yani yüklemeyi seçiyorsunuz daha sonra seçtiğiniz şarkıyı yüklüyorsunuz. Sonra 40 saniyelik alanı seçip, en son .m4r biçimli dosyayı indiriyorsunuz. Zil sesi yapacağınız dosyayı oluşturmuş oluyorsunuz.

    İtunes Kullanmadan Bu Dosyayı İphone’a Nasıl Atabiliriz?

    CopyTrans adlı iTunes alternatifi programı indiriyorsunuz. Bunun için Apple’ın sürücülerinin yüklü olduğuna emin olmalısınız. Daha sonra bu uygulamayı da yükleyerek çalıştırmaya başlayın. Cihazınızı bilgisayara bağlayıp, bu bilgisayara güven deyin. CopyTrans üzerinden uygulamayı çalıştırın. Sonrasında CopyTrans Manager bölümünü kurun ve start tuşuna basıp uygulamayı başlatın. Uygulama açıldığında telefonunuzu buluyor. Sol üstte melodiler kısmına tıklayarak açabiliyorsunuz. Bundan sonra yapmanız gereken adım ise en alttaki alana, indirdiğiniz müziği sürüklemektir. Son adımda ise yenile/güncelle deyip dosya aktarımını gerçekleştirerek iPhone’a aktarıyorsunuz. iPhone ayarlarınızdan, sesler menüsüne girip, çıkan kısımdan da zil seslerinden yüklediğimiz müziği seçerek yeni zil sesine sahip oluyorsunuz.

    İtunes  İle İphone’a Zil Sesi Yapma

    İlk olarak yapmak istediğiniz zil sesini iTunes‘tan bulmanız sonrasında ise üzerine sağ ile tıklayarak, çıkan seçenekler arasında bilgi ver kısmını seçmeniz gerekir. Bu kısma tıkladığınız zaman karşınıza çıkan pencereden seçeneklere giriniz ve başlamayla durdurma sürelerini ayarlayınız. Şarkının hangi 40 saniyelik aralığını seçmek istiyorsanız, bu iki alana o aralığı girmelisiniz. Şarkıya yeniden sağ tıklayıp AAC oluştur kısmına girmeniz gerekir. Girdikten sonra şarkının yeni hali aşağı bölümde çıkacaktır. Sonrasında Windows Gezgini veya Finder’da göstererek, dosya formatı için değişikliğe gitmelisiniz. M4R dosya biçimine çevirdiğimiz şarkıyı, iTunes üzerinden iPhone’a zil sesi olarak atarak işleminizi tamamlıyorsunuz. Böylelikle istediğiniz şarkıları, süratli bir şekilde telefonunuzda zil sesi olarak ayarlamış oluyorsunuz.