Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersi̇n Emni̇yeti̇ Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

182 Kez Okundu Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği, S.T
182 Kez Okundu

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği, S.T isimli vatandaşın yüksek miktarda para bulunan hesabından şüphelenmesi üzerine harekete geçti. Ekiplerimiz, yapılan ihbarı değerlendirerek harekete geçti ve S.T’nin mağduriyetini gidermek için çalışmalarını sürdürdü.

Banka kartını dolandırıcılık amacıyla kullanan Ü.S ve Ö.D isimli şüpheliler kısa sürede ekiplerimiz tarafından yakalandı. Ardından yapılan incelemelerde, hesaptaki yüksek miktarda paranın başka bir ilde yaşayan E.S’ye ait olduğu tespit edildi.

Mağdurun Mağduriyeti Giderildi

500.000,00 TL değerindeki paranın bloke edilerek, E.S’nin hesabına iadesi sağlandı ve böylece mağdurun mağduriyeti giderilmiş oldu. Ekiplerimiz, hızlı ve etkili müdahaleleriyle mağduriyetin önüne geçti ve adaletin yerini bulmasını sağladı.

Tutuklanan Şüpheli

Olayla ilişkisi belirlenen Ü.S isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Dolandırıcılık suçunu işleyen şahıs, adalet karşısında hesap vermek üzere cezaevine gönderildi.