Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersi̇n Poli̇si̇ Organi̇ze Suç Çetesi̇ne Operasyon Düzenledi̇

    Mersin Emniyeti Asayiş Şube

    Mersin Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, organize suç örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmek için yürüttüğü çalışmalarda önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

    Fiziki ve teknik çalışmalar sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre; bazı iş yeri sahiplerinin zorla yabancı uyruklu kadınları çalıştırdığı, iş insanlarını bu kadınlarla eğlendirerek kartlarından zorla yüksek meblağlar tahsil ettikleri belirlendi.

    Suç Örgütü Operasyonla Çökertildi

    Emniyet ekiplerinin titiz çalışmasıyla tespit edilen suç örgütünün faaliyetlerini sonlandırmak amacıyla Özel Harekat ve Drone destekli operasyon düzenlendi. Toplam 110 polis memurunun katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, 33 müşteki bayanın kurtarılması ve 11 şüpheli şahsın yakalanması hedeflendi.

    Operasyonun Sonuçları

    Operasyon kapsamında yakalanan 10 şüpheli şahıstan 4’ü tutuklandı, 4’ü ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, savcılık kararıyla serbest bırakılan yabancı uyruklu 1 müşteki bayan ile diğer müştekiler deport işlemleri için İl Göç İdaresine teslim edildi. 1 yabancı uyruklu şahıs savcılıkça serbest bırakıldı, 2 firari şahsın yakalanması için çalışmalar ise devam etmektedir.

    Bu başarılı operasyon, suç örgütlerine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak dikkat çekmektedir. Emniyet teşkilatının halkın güvenliği ve huzuru için gösterdiği çaba takdirle karşılanmaktadır.