Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersi̇n’de Hücre Evi̇ Yapılanmasına Kalkışan Terör Örgütü Üyeleri̇ Yakalandı

    MİT Başkanlığı ve Mersin

    MİT Başkanlığı ve Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü, DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla ortak bir çalışma gerçekleştirdi. Bu operasyon kapsamında, ülkemize başka ülkenin kimlik bilgilerini kullanarak girdikleri tespit edilen suçluların faaliyetleri ele alındı.

    Yakalanan Şahıslar ve Faaliyetleri

    Aslen yabancı uyruklu olan ve ülkemize başka bir ülkenin kimlik bilgilerini kullanarak girdikleri belirlenen F.A ve R.M.A isimli şahısların, geçmiş dönemde DEAŞ içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Ayrıca, örgütün ideolojisi doğrultusunda Mersin ili içerisinde hücre evi yapılanması arayışında oldukları ve ilimizde bulunan örgüt mensuplarına barınma ve nakdi yardımda bulundukları ortaya çıkarıldı.

    Operasyon Sonucu Yakalanıp Tutuklanmışlardır

    Operasyonel faaliyetler sonucunda F.A ve R.M.A isimli şahıslar yakalanarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklandılar. Bu başarılı operasyon, DEAŞ terör örgütü mensuplarının ülkemizdeki faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan etkili bir çalışmanın sonucudur.