Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’lilerden Destek İstiyor

    Silifke Belediye Başkanlığı için

    Silifke Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı olan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, seçim gezilerine devam ediyor. AK Parti ve MHP İlçe Başkanlığı Seçim Komisyonu tarafından hazırlanan programlara katılan Altunok, resmi kurumların yanı sıra sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek talebinde bulunuyor.

    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,Projelerini ve Hizmet Anlayışını Vurguluyor

    Altunok, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu ve tüm Silifkelilerin desteğini beklediğini açıkladı. Geçmiş dönemde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra önümüzdeki dönemde hayata geçireceği yeni projeleri de paylaşacağını belirterek, halkın ihtiyaçlarına cevap vereceklerini vurguladı.

    Cumhur İttifakı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ile Birlikte Çalışma Sözü

    Altunok, Cumhur İttifakı çatısı altında Silifke’yi daha da ileriye taşıyacaklarını ifade ederek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Halkın desteğini alarak birlikte şehri yönetmeye devam edeceklerini belirtti.

    Siyasi ve Sivil Toplum Temsilcileri ile Bir Arada

    Altunok’un seçim gezisi programına, MHP ve AK Parti ilçe başkanları, Ülkü Ocakları ve Gençlik Kolları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdiler. Birlikte hareket ederek seçim sürecinde işbirliği yapacaklarını gösterdiler.