Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    ​​​​​Zayıflamak İçin Verilen Savaş

    Fazla kilodan kurtulmak isteyenlere

    Fazla kilodan kurtulmak isteyenlere yüzlerce yöntem gösterilir. Reklamlarda bile zayıflamak adına binlerce ilaç ürünleri reklam ediliyor. Fazla kilodan kurtulmak için en kısa yolu deneyenler bile vardır.

    Bazı kişiler mide küçültme ameliyatı geçirirken, diğerleri sadece spor yapmakla zayıflamağa çalışıyorlar. Kısa sürede kazanılan fazla yağlar uzun süre zayıflama adına savaş ve sabır talep ettiğinden çoğu kişi başladıkları işi yarım bırakarak tekrar kilo almağa başlıyorlar. Sonuç ne yazık ki beklenilir gibi olmuyor.

    Zayıflayanlar Neler Yapıyor?

    Zayıflamak için farklı yöntemler deneyen kişilerin yaklaşık 20 % başarılı olabiliyor. Büyük azim ve sabır gereken bu yolda ilk önce yiyecek tüketimi kontrol altına alınmalıdır. Hazır yemek ve fast food adlandırılan, çoğunlukla soya kullanılan yiyecekler, yenmemelidir.

    Aşırı kızartma ve yağlı yemeklerden uzak durmağı başaranlar zayıflama yolunda büyük adım atmış oluyor. Yalnız yemek tüketimi kontrol altına alınmamalıdır. Zayıflayan kişiler belli bir spor rutininde yaşamakta.

    Yani günlük en az 40 dakika kadar yürüyerek organizmadaki fazla yağların erimesine yardımcı oluyorlar. Bol sıvı tüketimi de zayıflayan kişilerin günlük yapılması gerekenler listesinde yer alıyor.

    Sadece yemek sporla aşırı kilodan kurtulamayan kişiler, mide küçültmesi ameliyatı geçiren kişiler de formda kalmak için belli bir diyet uygulamakta.

    Glutensiz diyet zayıflayan kişilerin tercih ettiği ilk diyet çeşididir. Fazla unlu, tuzlu ve şekerli yiyecek ve içecekler bu diyet de sıfıra indiriliyor. Sonuç oldukça kısa sürede kendini göstermeğe başlar.