Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi

    Silifke Belediye Başkanı Sadık

    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye hizmetlerinin yanı sıra yerel seçim çalışmaları arasında zaman ayırarak huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

    Yaşlılara Saygı ve Sevgi

    Başkan Altunok, ziyaretinde yaşlılarla sohbet ederek, büyüklerin gönüllerinin hoş tutulması gerektiğini vurguladı. Onlara gösterilen saygının Peygamber ahlakı olduğunu belirterek, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu dile getirdi.

    Yaşlıların Önemi ve Değerleri

    Altunok, yaşlılara gösterilen sevgi ve saygının gelecek kaygılarını azaltacağını ve toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı. Yaşlıların kültürü ve değerleri yarınlara taşıyan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok Seçim Çalışmalarında  Huzurevini Ziyaret Etti

    Seçim çalışmaları kapsamında da huzurevi ziyaretlerini sürdüren Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Kuzulu, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz ve diğer parti yöneticileriyle birlikte resmi kurum-kuruluş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Ayrıca, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a ve kendisine destek çağrısında bulundu.